Országos Könyvtári Napok keretében a Virágóra Alapítvány Cselekvő Generációk Programjának, Helytörténeti Vetélkedő programeleme VÁSÁROSBÉCEN

2017.10.05.14.00-tól : Országos Könyvtári Napok keretében a Virágóra Alapítvány Cselekvő Generációk Programjának, Helytörténeti Vetélkedő programeleme VÁSÁROSBÉCEN
Köszönet a résztvevőknek!
Köszönet a zsűrinek a pontos és kitartó munkáért, Miszler Tamásnak a Csorba Győző Könyvtár igazgatójának és Vasváry Gergelynek, Hirsch Gabinak a Szigetvári Városi Könyvtár képviselőinek. Köszönjük a könyvtámogatásokat is!
Köszönjük mind a nyolc településnek (Almamellék, Apáti, Hárságy, Magyarlukafa,Mozsgó, Patapoklosi,Viszló,és Vásárosbéc) az alapos felkészülést, a helyi értékeik bemutatását (most még jobban megismertük a térség településeit), és nem utolsó sorban azt a nyitott hozzáállást ami lehetővé tette az extrém feladatok megoldását is. 
Nagy köszönet jár megint Vásárosbéc önkénteseinek: a Kék Nefelejcs Nyugdíjas Klubnak a fellépésért és kitartó támogató jelenlétért, Horváth Nórának és Popa Zoltánnak a helyszíni segítségért, együttműködésért, Frank Józsefné Gittának a hatalmas sikert aratott babos tésztáért, gánicáért, Horváth Istvánnénak a csodálatos küllemű és nagyon finom mézes süteménycsodákért, Márta Jakabné – nak a rengeteg finom pogácsáért, az Önkormányzat dolgozóinak és nem utolsósorban az Ifjúsági Értékőreinknek Tamás Laskai -nak, Kitti Eper Szilágyi-nak az áldozatos munkáért! Köszönjük a Lelkem Mézesbábom és a Gyümölcsoltó Alapítvány hozzájárulását!
REMEK NAPOT TÖLTÖTTÜNK EGYÜTT! 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük